Costa Rica

Fly & drive Highlights van Costa Rica
Costa Rica fly & drive van kust naar kust
Luxe rondreis Costa Rica
Costa Rica Self Drive met Samara Beach
8 daagse kennismaking met Costa Rica
Costa Rica fly & drive Adventure
Het andere Costa Rica
Paradijselijk Costa Rica
Familiereis Costa Rica

De self drive rondreizen bieden u complete reizen door Costa Rica, waarbij u in een 4WD Costa Rica doorkruist. U rijdt met uw eigen reisgezelschap in een 4WD, wat het mogelijk  maakt om bij al het moois dat u onderweg tegen komt te stoppen en uw eigen reistijden te plannen. Tijdens deze privé-rondreizen heeft Xplore360° alle hotelovernachtingen al voor u geregeld. Onze medewerkers kennen deze gebieden en hotels door en door. We hebben Costa Rica reeds zelf bezocht en hebben er een heel goed contactpersoon.  Hij woont en werkt al jaren in Costa Rica. Daarom kunnen we met onze uitgebreide kennis en ervaring ook een reisadvies op maat geven.

Veel van de prachtige self drive reizen die we u aanbieden zijn ook te boeken met transfers, zodat u niet zelf hoeft te reizen.  Lekker onderuit zitten en genieten van een onvergetelijk bezoek aan Costa Rica is eveneens een optie.  Vraag ons om een vrijblijvende offerte, als deze manier van reizen uw voorkeur heeft.

Costa Rica is een ook ideale bestemming voor de hele familie! Het land heeft prachtige stranden, een warm - en aantrekkelijk klimaat, comfortabele lodges en hotels, vulkanen, sprookjesachtige nevelwouden en is vooral vol van avontuur. Costa Rica is een spannend alternatief voor de traditionele familie bestemmingen en perfect voor een onbezorgde vakantie. Ben je op zoek naar een veilige, leerzame, actieve en leuke vakantie, dan beleef je in Costa Rica zeker unieke ervaringingen, die door jong en oud als de leukste vakantie ooit zullen worden herinnerd! Het hele gezin kan zich verbazen over de geluiden van een actieve vulkaan, de ogen uitkijken in het regenwoud, varen op een tropische rivier en uitkijken naar spannende krokodillen of door de bomen slingeren als Tarzan tijdens een spannende Canopy tour! Beleef een boeiende reis, speciaal samengesteld voor gezinnen met kinderen die graag samen leuke dingen willen beleven en de pracht van het vriendelijke en tropische Costa Rica willen ontdekken. Mail ons voor een voorstel op maat.


Xplore360° Special interest tourism - Kouterbaan 15 B, 1745 Opwijk (Belgium) - T: +32(0)52/36.94.08 - F: +32(0)52/35.37.84 - Lic. A6157
© 2008 All rights reserved - Algemene voorwaarden - Website: Projectweb.be